2021. május 7., péntek

Tavaly, a lezárások elején

alakult egy kislétszámú, de lelkes lányos csoportunk. Heti rendszerességgel 'találkoztunk' a Zoomon, és minőségi időt próbáltunk tölteni egymással és Istennel. Amíg én is itthon voltam, addig mindig részt tudtam venni, aztán munka mellett már kevésbé sikerült rendszeresen... egy csoportüzenetben is gyakran csevegünk egymással, így annak ellenére közösségben érezhetjük magunkat, hogy alig, vagy egyáltalán nem találkozunk fizikailag. 
Olyan támogató kis közösséggé alakultunk, ahol tudunk beszélni örömeinkről, bánatainkról, nehézségeinkről, sikereinkről őszintén. És Isten elé visszük egymást a saját csendességünkben is, meg együtt is imádkozunk egymásért. Nagy kincs egy ilyen csoport a mai időkben (is), és hálás vagyok, hogy részese lehetek! Legutóbb igeversekkel bátorítottuk egymást, és nagyon lélekemelő volt...imádkoztunk már együtt gyógyulásért, munkahelyért, lakhatásért, és mélyebb vágyért Isten megismerésére. Tanulmányoztuk együtt Isten igéjét, dicsőítettük Őt, és sorolhatnám... :)  
Harcosnők a nevünk, angolul Warrior Women, akik imában és Isten dicsőítésében harcolnak együtt, egymásért, a környezetünkért. Tudjuk, hogy Isten céllal teremtett minket és terve van az életünkre nézve. Igyekszünk keresni az Ő akaratát, vezetését. Egy testnek vagyunk a tagjai. Különböző háttérrel, eltérő élethelyzetekben, de egységben. Ebben erő van, és áldás! 
Készülünk a személyes találkozásra is, amikor élőben folytathatjuk, ami elkezdődött közöttünk! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése