2020. november 30., hétfő

Advent

Tegnap volt Advent első vasárnapja. Időben megérkeztek a gyertyák a koszorúra. 😉 Közben a gyülekezettől is kaptunk egy Advent dobozt. Minden napra egy feladattal, December 1.-től. 😊 Így is fogjuk a közösséget gyakorolni, az összetartozást erősíteni. Egymás és magunk, meg a szomszédaink, munkatársaink épülésére! 😉 

Ez a vírushelyzet új kihívások elé állította a közösségünket. És eddig olyan jó,  kreatív megoldásokkal álltak elő a vezetőink. Hálás vagyok értük, és hogy Isten adott nekik bölcsességet! 🙏  

Volt egy megrendítő esemény is, gyülekezetünk egyik családjából egy egyetemista lány hirtelen kórházba került Walesben, távol az otthonától. Imában összefogtunk, de pár nap alatt meghalt még ott a kórházban. 😟 Most a gyászoló családjáért járunk közben.. el nem tudom képzelni, min mehetnek keresztül. De kérem Isten vigasztalását, erejét megnyilvánulni az életükben! 

Ilyenkor mindig kapok egy-egy emlékeztetőt, hogy az élet mennyire véges,  és egy szempillantás alatt menni kell, mikor Isten úgy dönt! 

Megállásra késztet, elgondolkodásra, mérlegelésre. Vajon én készen állok? Vajon még mennyi időm van? Mire kellene jobban odafigyelnem? Hogyan élem a mindennapjaimat? Azt teszem-e, ami igazán fontos?  Hogy várom vissza az Urat?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése