2022. január 25., kedd

Karanténnapló 1.


Egyelőre egész jól vagyok. Csak az orrommal küszködök. Lázam elvileg nincsen. Igyekeztem hasznosan tölteni a tegnapi első napot. Kicsit rossz volt belegondolni, reggel 10-kor, hogy még az egész nap, hét hátravan és nem szabad elhagynom a házat. Egyáltalán. Csak rendkívüli esetben. De aztán, hogy eltereljem erről a gondolataimat, mindig találtam valami újabb elfoglaltságot. :) És az ablakot ki szabad nyitni, úgyhogy szellőztettem is egy jó nagyot. 
Most próbálok olyasmiket csinálni, amire máskor amúgy nincs időm, energiám, lehetőségem... igyekszem a jó oldalára koncentrálni a kialakult helyzetnek. A munkatársam továbbra is pozitívra tesztel, nem tudta hamarabb elhagyni a karantént, és a párja is pozitív lett pár nap után. Dávid még negatív...pont hétvégén kaptuk az oltást, de ez még nem fog hatni elvileg...talán hamarabb kellett volna?! Most volt rá időnk, alkalmuk, legalább most már az is védeni fog ezután. A helye már nem is fáj. Szerintem ezt viseltük a legjobban, ez nem ütött ki annyira, mint az előző adagok.

Azt gondolom, a jó Isten komolyan vette a szándékomat, h több időt szeretnék az igéjével foglalkozni! Most aztán van időm olvasni, imádkozni!! És jó volt hosszú idő után a lengyel barátnőmmel is videóhívásozni! Ő most jött vissza a családlátogatásról, és most járt le a karanténja. 

Emellett most élvezem azt, hogy mint a 2020-as tavaszi karanténban, most is van időm mosni, mosogatni, főzni amikor szükség van rá, egyelőre a betegség sem gátol. :) Emellett néhány hobbimra is áldozhatok időt: Canva-s szerkeztés, színezés a Bibliában, zenehallgatás, hasznos videók nézése youtubeon, kalligráfia ... a lista végén helyet kap a varrás is ;) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése