2021. március 14., vasárnap

Március 8 óta



szabad menni piknikezni is, akár. Ha az időjárás is megengedi, ugyebár. Nos, tegnap eléggé megtréfált minket az angol időjárás... Reggel napsütés volt, szép napnak igérkezett, aztán felhők jöttek, beborult az ég, és jégeső esett több szakaszban...így az autóban ettük meg az ebédet, és aztán sétáltunk egyet egy hatalmas park egy részén. Jó volt újra kimozdulni, hosszú idő után. Kicsit messzebbre menni, helyszínt változtatni. Betartva az érvényben lévő szabályozásokat.

Érdekes és félelmetes is belegondolni, hogy tavaly ilyenkor kezdtek lezárni országok... már eltelt egy év! Újra tavasz van, újra éled a természet, és remélhetőleg, idén mi is szabadabbak leszünk. :) 
Azt hiszem, mi is tanultunk sok mindent értékelni, ami azelőtt magától értetődőnek tűnt. Voltak pozitív hozadékai is a vírusnak, de dolgoznunk kell azzal is, ami veszteség volt...

Az utóbbi hetekben volt szó a gyülekezetben a szociális, a szellemi, az érzelmi, a pénzügyi és a fizikai jólétről. Milyen összetett teremtmények vagyunk! Az életünk különböző területei befolyásolják a lényünk egészét, és fordítva. Isten így alkotott, és jót tervezett a számunkra. És Ő tud utat mutatni abban, hogy hogyan tudunk változni, fejlődni életünk számos területén. Annyira jó, ebben a bizonyosságban élni, hogy Ő kézben tartja a világon történő dolgokat, de a személyes életünket is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése