2018. július 10., kedd

Június és egy kis július

Az előző hónapban sok minden történt velünk. Pár hetet dolgoztunk is egy gyárban, ami aztán bezárt. Eléggé kitöltötte a hétköznapjainat. Korán keltünk, biciklivel mentünk és jöttünk, délutánra jól elfáradtunk. Egyórás ebédszünetünk volt, magunknak vittük az ételt, péntekenként rövidített napunk volt, csak du. kettőig dolgoztunk. Nem volt állandóan nehéz, inkább csak monoton, gondolkodást nem igénylő mozdulatok.
Mióta nem dolgozunk, sikerült bejelentkezni a háziorvoshoz, megrendeltünk egy kis eszközös internetet is, és intézzük a házszámbejelentést a councilnál, a postánál, stb...azután lehet majd vezetékes, korlátlan internetünk.
Közben nézegetjük az állásjánlatokat is, meg rendezkedünk az albérletben. Most már nem felfújhatós matracon alszunk, vettünk egy strapabíróbbat. Igazi nagyméretű , és nagyon kényelmes :) Külön tortúra volt a hozzá illő, pénztárcabarát gumis lepedő beszerzése :) Rögtön kettőt is vettünk, hogy mosáskor legyen váltásnak is ;)
Már többször voltunk itt gyülekezetben, mindig nagyon találó az üzenet, és felüdít az éneklés is. Mióta először mentünk, még mindig emlékeznek az ajtónálló testvérek a nevünkre!
Annyira szép, meleg idő van, már több hete nem esett eső, és 30 fok!! (körüli) a hőmérséklet. Így a múlt héten elmentünk egy kicsit Birminghambe. Most voltunk másodjára, és még mindig lesz mit nézni következő alkalmakkor is. Jó volt kimozdulni, vonatozni, vakációzni. Egy másik alkalommal a közeli tóhoz bicikliztünk ki, körbe is tekertük, és akkor fagyiztunk egyet, miközben néztük a tavon úszkáló rengeteg kacsát, hattyút. Mikor legközelebb mentünk, egy kis tisztáson rengeteg nyuszi ugrándozott a fűben (6-8, ez azért elég sok, eddig mindig egyet-egyet láttam). Mi meg ott Aranyásóztunk a közelükben, a kis piknikpokrócunkon.
Dávidnak törzshelye lett ez a tó, majdnem naponta kibiciklizik egy kis testmozgás, környezetváltás céljából.
Közben nosztalgiázunk a tavalyi nyaralásunkról, és vettünk egy olaszországi tájképet ábrázoló puzzle-t, mostanában azt rakosgatom, és már majdnem kész :)
Szóval tömören ennyi, igyekszem majd rendszeresebben írni, és nem ennyire lecsósan :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése