2020. április 24., péntek

április 24.

Eljegyzésünk napja :)
Minden évben megemlékezünk az eljegyzésünkről :) Bár hideg, de mégis szép nap volt! Most még azért is különleges, mert akkor mind együtt voltunk, szüleink, testvéreink, nagyszülők, nagybácsik, nagynénik. Az ünnepek összehozzák a családot is! (kivéve világjárvány idején..😕)

Érdekes végiggondolni, mennyi élményben volt részünk azóta! És mennyi változás történt a családtagjaink életében is :)

Számomra a tárgyak is különlegesek, amik már akkor is az életünk része voltak, és mai napig is megvannak. Például az a váza, amin az a felirat áll: 'LOVE never fails' <3 Sokszor eszembe jut róla az igazi, Isteni szeretet! :)
De a gyűrűt is említhetném, amelyikbe a Dávid neve van belegravírozva. Az ő gyűrűjébe pedig az én nevem. Akkor izgatottan, szerelmesen, boldogsággal felhúztuk egymás ujjára :) És aztán a polgárin, meg az egyházi esküvőnkön is! Már akkor is különlegesnek tartottam, de összesen háromszor húztunk egymás ujjára gyűrűt, háromszor tettünk fogadalmat!

A Bibliában, a Prédikátor könyvében olvastam pont a múlt héten is, hogy: 'Jobban boldogul kettő, mint egy....A hármas fonál nem szakad el egyhamar'. És ez a mi életünkben is így, és csak így működik! Nem a saját erőnkből. De fontos, hogy nekünk is meg kell tenni a magunk részét, amikor csak tudjuk. :) Viszont, mivel Istennel indultunk, ezért tudhatjuk, hogy Őt követve nem megyünk rossz irányba. Ma is ezzel a bizonyossággal, és reményteljesen megyünk tovább ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése