2023. szeptember 24., vasárnap

Szeptember

 


Szeptember is gyorsan telik, az enyhe nyárvégi időszakot őszi hűvös napok követték. Már látni lehet a sárguló faleveleket a ködös reggeleken. 
Az elmúlt héten megérkezett az első igazi ajtódíszem is, így már jöhet az ŐSZ! Van egy-két tervem, hogy milyen dekorációt szeretnék elkészíteni, de még nem nagzon kerültek elő az őszi dolgok a lakásban. Mindenesetre, megint azt érzem, hogy ez az én évszakom, elfog az alkotni vágyás, a bekuckózás, de a Dáviddal közös sétákat, kirándulásokat is várom! 
Nyáron kertekbe szoktunk menni, ősszel viszont hegyekbe, dombokra inkább. Meg őszi erdőbe, arborétumba...
Idén megint iskolapadba ültem, angolból kell leérettségiznem a tanév végén. A diplomám elfogadtatásához van rá szükségem. De legalább a matek érettségimet elfogadták! :) Megismerek új embereket, tanulok is újat, és gyakorlom a vezetést. Megtapasztalom, milyen itt felsőoktatásban részt venni.. úgyhogy nem unalmas az élet! 
A pár évvel ezelőtt vett őszi kabát, cipő már annyira elkopott, hogy tegnap tettünk egy látogatást a Decathlonba, és nem csalódtunk. Volt választék, találtunk olyat, amire szükségünk volt. Utánna indultunk is a túránkra. (a fotókat még szinkronizálja a google...) De nagyon szép volt, és igazán felfrissülten érkeztünk haza!
Sikerült alkotnom a Canvában is, és a Pálma szolgálatban is készülünk egy újdonsággal. Már zajlanak az előkészületek! Szeretek részese lenni valami igazán jónak, hasznosnak. :) 
Ma találkoztam egy régen látott barátnőmmel, és nagyon jó volt! Megbeszéltük, hogy ezentúl rendszeresebben összefutunk. :) 
A múlt heti rossz kedvem sikeresen kikúráltam a hétvégén, jó, hogy volt lehetőségem pihenni, töltődni, kapcsolódni. :)
Szeretnék gyakrabban írni, rendszerezni a történéseket és a gondolataimat. Remélem, összejön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése